Lattian nosto

Lattian vajoamisen aiheuttajia on monia kuten, huono täyttömaa, pohjavesien lasku ja routa. Vajonnut ja vino lattia laskee rakennuksen arvoa huomattavasti, ja voi aiheuttaa puutteita rakennuksen eristyksessä. Uretaanioikaisu on kätevä ja kustannustehokas menetelmä rakennuksen arvon ja käyttömukavuuden palauttamiseksi.

Toteutus toiveidesi mukaan

Me Suomen Uretaanipalvelu Oy:ssä toteutamme työn asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lattian nosto tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti, eikä se häiritse tilojen normaalia käyttöä, kuten asumista tai tuotantoa. Kalusteita ei esimerkiksi tarvitse poistaa tiloista työn ajaksi. Tasolaser-mittauslaitteistoamme apuna käyttäen lattian oikaisu on täsmällistä ja nosto tapahtuu riittävän hienovaraisesti. Näin tilannetta voidaan seurata koko työn ajan ja vältytään liialliselta nostolta.

Uretaani pumpataan lattian alle 8 millimetrin rei’istä, joita porataan lattiaan tarpeen mukaan. Useimmiten reikiä porataan noin kolmen metrin välein. Pumppaus suoritetaan teollisella uretaanipumpulla, letkustolla ja pistoolilla. Menetelmässä käytettävä uretaani ja kalusto liikkuvat kuorma-autolla, joka kulkee myös huonommilla mökkiteillä. Oikaisun jälkeen kaikki pinnat jäävät lattian ja maan väliin pumpatun uretaanin varaan, joka tarjoaa riittävän tuen kymmeniksi vuosiksi ja samalla parantaa rakennuksen lämmöneriste kykyä.